Informatiebijeenkomsten over cochleaire implantatie (CI)

Kom meer te weten over CI en stel uw vragen aan CI-gebruikers

Wilt u meer weten over zware slechthorendheid en over de mogelijkheden als hoorapparaten alleen niet meer volstaan? Bent u benieuwd naar cochleaire implantatie? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan een informatiebijeenkomst over CI.

In deze uitdagende tijden staat uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers voorop. Daarom organiseren we voorlopig geen groepsbijeenkomsten. Wel ontvangen we u met heel veel plezier tijdens een persoonlijk gesprek in het Cochlear Informatiecentrum Utrecht of online via een videobel-afspraak. Dit kan enkel op afspraak.

Onze audiologisch specialist, Rosanne van der Pas – van Esch, vertelt u tijdens dit gesprek over de werking van ons gehoor, de werking van CI, combinatie met een hoortoestel, sparen van restgehoor, gebruik van hulpapparatuur, verschillende keuzemogelijkheden etc. Bent u toe aan de keuze van een geluidsprocessor of heeft u specifieke technische vragen? Ook voor deze informatie kunt u bij haar terecht.

Maakt u graag een afspraak? Dat kan via rvanesch@cochlear.com, of telefonisch/via een berichtje op 0615962328.

Wij hebben onze ruimte in Utrecht op een dusdanige manier ingericht waarbij eenvoudig 1,5 meter afstand kan worden behouden én maken gebruik van een 1,40 m breed plexiglas scherm. Tevens hebben wij op locatie voldoende (ontsmettings)middelen beschikbaar en zullen ervoor zorgen dat wij uw bezoek op een zo veilig mogelijke manier kunnen laten plaatsvinden.

Voorafgaand aan uw bezoek krijgt u een duidelijke mail met aanwijzingen hoe u het gebouw en onze ontmoetingsruimte het beste kunt betreden. Uiteraard mag u een partner of vertrouwenspersoon (uit hetzelfde huidshouden) meenemen.

Zodra het praktisch en wettelijk haalbaar is om de informatiesessies in Nederland opnieuw te laten doorgaan, kunt u de verschillende data en locaties terugvinden op deze pagina!

Vraag uw medische professional om advies over behandelingen voor gehoorverlies. Resultaten kunnen variëren en uw medische professional zal u adviseren over de factoren die van invloed kunnen zijn op uw resultaat. Lees altijd de gebruiksaanwijzing. Niet alle producten zijn in alle landen verkrijgbaar. Neem contact op met uw lokale vertegenwoordiger van Cochlear voor productinformatie.