Informatiebijeenkomsten over cochleaire implantatie (CI)

Kom meer te weten over CI en stel uw vragen aan CI-gebruikers tijdens een informatiebijeenkomst

Wilt u meer weten over ernstige slechthorendheid en over de mogelijkheden als hoorapparaten alleen niet meer volstaan? Bent u benieuwd naar cochleaire implantatie en wilt u praten met CI-gebruikers? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan een van onze informatiebijeenkomsten over CI.

U wordt op deze bijeenkomsten verwelkomd door een ervaringsdeskundige die een CI draagt en een audiologisch specialist van Cochlear. Bij hen kunt u met alle vragen terecht.

De ervaringsdeskundige vertelt over zijn/haar CI-traject, operatie, revalidatie en hoe het is om met een CI te leven: Waar kunt u terecht voor onderzoek, wat kunt u verwachten? Is hun eventuele tinnitus verminderd?

De audiologisch specialist zal vertellen over de werking van het gehoor, de werking van CI, combinatie met een hoortoestel, sparen van restgehoor, gebruik van hulpapparatuur, verschillende keuzemogelijkheden etc.

Deze bijeenkomsten worden online gehouden of fysiek op verschillende locaties in Nederland, uiteraard rekening houdende met de op dat moment geldende gezondheidsmaatregelen.

Kunt u geen datum of locatie vinden die u past, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze hoorspecialisten via hoormeer@cochlear.com, zodat ze samen met u naar een oplossing kunnen zoeken.

OPGELET: Deze bijeenkomsten zijn niet geschikt voor reeds CI-gebruikers. Hebt u specifieke vragen over uw CI of de werking van uw accessoires? Contacteer dan onze klantendienst via 070 770 36 68 (lokaal tarief) of customerservice.bnl@cochlear.com.

Vraag steeds advies aan een medische professional over een behandeling van gehoorverlies. Hij of zij zal een hooroplossing op maat voorstellen. Gebruik onze producten enkel zoals voorgeschreven door uw medische professional. Niet alle producten zijn in alle landen verkrijgbaar. Contacteer de verdeler in uw buurt.