Informatiebijeenkomsten over cochleaire implantatie (CI)

Kom meer te weten over CI en stel uw vragen aan CI-gebruikers tijdens een online informatiebijeenkomst

Wilt u meer weten over ernstige slechthorendheid en over de mogelijkheden als hoorapparaten alleen niet meer volstaan? Bent u benieuwd naar cochleaire implantatie en wilt u praten met CI-gebruikers? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan een van onze online informatiebijeenkomsten over CI.

We maken een onderscheid tussen kennismakende en verdiepende informatiebijeenkomsten:

  • Wilt u algemene informatie over cochleaire implantatie, kom dan naar één van onze kennismakende bijeenkomsten.
  • Hebt u specifieke technische vragen, het gebruik van accessoires, of bent u toe aan de keuze van een geluidsprocessor, dan bent u welkom op een verdiepende bijeenkomst.

U wordt op alle bijeenkomsten verwelkomd door een ervaringsdeskundige die een CI draagt en een audiologisch specialist van Cochlear. Bij hen kunt u met alle vragen terecht.

De ervaringsdeskundige vertelt over zijn/haar CI-traject, operatie, revalidatie en hoe het is om met een CI te leven: Waar kunt u terecht voor onderzoek, wat kunt u verwachten? Is hun eventuele tinnitus verminderd?

De audiologisch specialist zal vertellen over de werking van ons gehoor, de werking van CI, combinatie met een hoortoestel, sparen van restgehoor, gebruik van hulpapparatuur, verschillende keuzemogelijkheden etc.

Tevens is er indien gewenst een mogelijkheid voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek online of fysiek in ons Cochlear Informatiecentrum in Utrecht.
Wij hebben onze ruimte op een dusdanige manier ingericht waarbij eenvoudig 1,5 meter afstand kan worden behouden én maken gebruik van een 1,40 m breed plexiglas scherm. Tevens hebben wij op locatie voldoende (ontsmettings)middelen beschikbaar en zullen ervoor zorgen dat wij uw bezoek op een zo veilig mogelijke manier kunnen laten plaatsvinden.

OPGELET: Deze bijeenkomsten zijn niet geschikt voor reeds CI-gebruikers. Hebt u specifieke vragen over uw CI of de werking van uw accessoires? Contacteer dan onze klantendienst via 070 770 36 68 of customerservice.bnl@cochlear.com.

Kennismakende informatiebijeenkomsten

Verdiepende informatiebijeenkomsten

Vraag steeds advies aan een medische professional over een behandeling van gehoorverlies. Hij of zij zal een hooroplossing op maat voorstellen. Gebruik onze producten enkel zoals voorgeschreven door uw medische professional. Niet alle producten zijn in alle landen verkrijgbaar. Contacteer de verdeler in uw buurt.