Gehooroplossingen
via beengeleiding

Het ontwerp van deze gehooroplossingen is gebaseerd op het lichaam: ze maken gebruik van de natuurlijke capaciteit van uw lichaam om geluid via het bot te geleiden. U kunt horen via beengeleiding eerst uitproberen met Baha Start.

Beheer eenvoudig uw hoorervaring of stream geluid naar uw geluidsprocessor, allemaal vanaf een compatibele smartphone.*

In een stille ruimte of buiten op een winderige dag past uw geluidsprocessor zich automatisch aan de verschillende omgevingen aan met de geavanceerde SmartSound® IQ-technologie.1

Discreet en beschikbaar in verschillende kleuren, zodat u kunt kiezen of u op wil vallen of niet!

Twee oplossingen. Eén stabiele fundering

Het BI300-implantaat, dat is ontwikkeld dankzij 40 jaar ervaring, vormt de sterke fundering van alle Cochlear gehoorimplantaten met beengeleiding.
Het kleine titanium implantaat wordt aan het bot verbonden in een proces dat osseointegratie wordt genoemd en vormt zo een veilige en stabiele fundering voor het Osia®-systeem of het Baha®-systeem van Cochlear.

Het Osia-systeem

Het Osia-systeem van Cochlear is onze nieuwste innovatie. Het is de eerste actieve beengeleidende oplossing van Cochlear, waarbij het vibrerende deel (de transducer) in het interne implantaat zit in plaats van in de externe geluidsprocessor, waardoor het signaal directer door het bot wordt geleid.

Osia

Het Osia-implantaat is een enkel apparaat zonder beweging tussen de onderdelen. Het zit verborgen onder de huid en wordt aan de geluidsprocessor bevestigd met een magnetische verbinding.

Informatie aanvragen

Het Baha-systeem

Het Cochlear Baha-systeem is ons vertrouwde en beproefde systeem. Het bestaat uit een externe geluidsprocessor met verschillende vermogensniveaus en een implantaat met twee verbindingsmogelijkheden om aan individuele behoeften te voldoen.

Cochlear Baha System

Het Baha Attract-systeem verbindt de geluidsprocessor met het implantaat via een magneet. Het Baha Connect-systeem verbindt de geluidsprocessor met het implantaat via een klein abutment.

Informatie aanvragen

Adrian

"Het Osia-systeem heeft het leven gewoon gemakkelijker gemaakt en de voordelen zijn zo de moeite waard. Het heeft mijn leven zo veranderd, en daar ben ik echt dankbaar voor."

Adrian, gebruiker van het Osia®-systeem van Cochlear™

De kracht om geluiden die u hebt gemist opnieuw te horen.

Onze beengeleidende gehoorimplantaten zijn geschikt voor een breed scala aan gehoorverliesniveaus, zodat u nu en in de toekomst beter kunt horen.

Het Osia-systeem werkt met technologieën die zijn geoptimaliseerd om meer vermogen te leveren, vooral bij hoge frequenties, het geluidsgebied dat het belangrijkst is voor het begrijpen van spraak.

Het Baha-systeem bestaat uit twee op het hoofd gedragen geluidsprocessors, elk ontwikkeld voor verschillende niveaus van gehoorverlies. De Baha 6 Max is de nieuwste en meest compacte geluidsprocessor, maar zit boordevol kracht om u te helpen beter te horen.

Voor personen die nog wat extra vermogen nodig hebben om beter te horen, biedt Cochlear de Baha 5 SuperPower: onze allerkrachtigste geluidsprocessor.

Bespreek met uw audicien welke optie voor u geschikt kan zijn. Onze Cochlear-hoorspecialisten zijn er om u te helpen als u meer wilt weten over de verschillende producten.

Neem contact op met een Cochlear-hoorspecialist

Jim, gebruiker van de Cochlear Baha 5 SuperPower

Gehoorverlies beïnvloedt niet alleen de personen met gehoorverlies, maar ook hun naasten. Bekijk het verhaal van Jim en zijn vrouw Anne over hoe de Baha 5 SuperPower een gigantisch verschil heeft teweeggebracht in hun levens.

Als u op zoek bent naar meer informatie, willen we u graag in contact brengen met iemand die zelf over een Baha beschikt. Cochlear-ervaringsdeskundigen kunnen hun ervaring delen en uw vragen helpen beantwoorden.

Kom in contact met een Cochlear-ervaringsdeskundige

Probeer het eerst uit met Baha Start

Voordat u kiest om een operatie te ondergaan, kunt u de beengeleiding uitproberen door de Baha-geluidsprocessors te dragen op een lichte en aanpasbare Cochlear Baha SoundArc™.

Het is niet mogelijk de Osia geluidsprocessor te testen met de SoundArc omdat het trillende element dat essentieel is voor de beengeleiding in het implantaat zit en niet in de externe geluidsprocessor. Maar door een Baha-geluidsprocessor met de SoundArc te proberen, kunt u wel een beter idee krijgen van wat u kunt verwachten van horen met het Osia-systeem.

Bekijk de video om te zien hoe dit werkt.

VERWIJZINGEN

  1. Flynn MC. Smart and Small – innovative technologies behind the Cochlear Baha 5 Sound Processor. Cochlear Bone Anchored Solutions AB, 629761,2015.

* Zie de pagina over Cochlear-compatibiliteit https://www.cochlear.com/global/nl/apps/sound-processor-and-app/compatibility

Vraag uw medische professional om advies over behandelingen voor gehoorverlies. Resultaten kunnen variëren en uw medische professional zal u adviseren over de factoren die van invloed kunnen zijn op uw resultaat. Lees altijd de gebruiksaanwijzing. Niet alle producten zijn in alle landen verkrijgbaar. Neem contact op met uw lokale vertegenwoordiger van Cochlear voor productinformatie.

De meningen die worden uitgedragen zijn meningen van individuele personen. Raadpleeg uw medische professional om te bepalen of de Cochlear-technologie voor u geschikt is.

Cochlear, Baha, 科利耳, コクレア, 코클리어, Hear now. And always, SmartSound, het elliptische logo en merken met een ®- of ™-symbool, zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Cochlear Bone Anchored Solutions AB of Cochlear Limited (tenzij anders vermeld).

D1856446 V1 2021-08 Dutch Translation of D1814119 V1 2021-05